(Buiten)Hof Domburg
Strand Domburg
Hof Domburg Umgebung
Umgebung Hof Domburg
Strand Domburg
Hof Domburg Umgebung
Umgebung Hof Domburg

Omgeving

Ontdek Zeeland

Domburg

Aan de rand van Domburg ligt uw accommodatie - Hof Domburg. Om meer van Zeeland te zien hoeft u helemaal niet zo ver weg. Het gezellige centrum van Domburg heeft veel leuks te bieden. In de gezellige restaurants en leuke cafeetjes kunt gerust een hapje eten een avondje 'op stap'. Ook kunt u hier heerlijk winkelen in de winkelstraat van Domburg. Kleine boetiekjes, watersportwinkels, meubelzaken en souvenirwinkeltjes, Domburg heeft het allemaal. In een mum van tijd staat u op het lange zandstrand van Domburg. Bouw zandkastelen, ga lekker zonnen, vliegeren of maak een heerlijke strandwandeling. Alles is mogelijk in Domburg!

Op de fiets

De beste manier om de omgeving van Hof Domburg te verkennen is op de fiets. Op het park kunt u fietsen huren en in het centrum zelfs scooters. Ga op ontdekkingstocht langs de kust, door de duinen of door de bossen. Een prachtige stadje om te bezoeken is Veere, wat ligt aan het Veerse Meer. Ook kunt u een bezoek brengen aan de hoofdstad van Zeeland, Middelburg of neem een kijkje in de havenstad Vlissingen. Rij door velden en weilanden heen, door knusse boerendorpjes en adem de Zeeuwse lucht in!


Een stukje verder

Steden die makkelijk met de auto te bereiken zijn, zijn bijvoorbeeld steden zoals Brussel, Antwerpen of Gent in België. Of blijf op Nederlandse bodem en ga naar Rotterdam of Breda!

Bekijk onze compilatie van activiteiten en ontdek wat er te beleven is in Zeeland!