Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Activiteiten

De Parel organiseert regelmatig leuke activiteiten in het zwembad.

AquaBubble

AquaBubble is een leuke activiteit op het water. Loop op het water in een grote doorzichtige bal! In de bal wordt ongeveer 5000 liter lucht geblazen waardoor de bal makkelijk blijft drijven. De bal is voorzien van een waterdichte duikersrits. AquaBubble is tijdens de vakanties dagelijks te doen.

Voor deze activiteit hoeft u niet te reserveren. AquaBubble kost € 3,- p.p.

Baantjes zwemmen

Elke dinsdag en donderdag is er de mogelijkheid om baantjes te zwemmen van 11.00 uur tot 12.00 uur, met uitzondering van de vakantieperioden en bij drukte.

Kinderfeestjes

Is uw kind binnenkort jarig? Het is mogelijk om in het zwembad een kinderfeestje te vieren. Bekijk onze kinderfeestjes pagina voor alle mogelijkheden en meer informatie.

Discozwemmen

Een spectaculaire avond in het zwembad met een dj, lichteffecten en entertainment, zoals de wekelijkse danswedstrijd. Discozwemmen is elke zaterdagavond van 19.15 uur tot 21.00 uur.

Wijzigingen onder voorbehoud.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.