Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Het park

Vakantiepark Hof Domburg bevindt zich in de gelijknamige badplaats: Domburg. De Zeeuwse badplaats is de op twee na oudste badplaats van Nederland en is de perfecte locatie voor een heerlijke (strand)vakantie! Ons vakantiepark bestaat uit Hof Domburg, een camping en Buitenhof Domburg. Hof Domburg heeft diverse accommodaties, van comfortabele chalets tot kindvriendelijke bungalows en familievilla's. De camping bestaat uit verschillende kampeervelden en safaritenten. Buitenhof Domburg is het ruim opgezette deel van het park en beschikt over luxe villa's en landhuizen. Hier geniet u van rust, ruimte en luxe!

lees meer »« lees minder

Hof Domburg

Op Vakantiepark Hof Domburg zijn er accommodaties tot en met 12 personen: chalets, bungalows, lodges, safaritenten en familievilla's. Er zijn zelfs een aantal Koos Konijn kinderbungalows! Met alle faciliteiten van het park vlakbij kunt u optimaal genieten van een welverdiende vakantie met het gezin.

Buitenhof Domburg

In alle rust genieten van uw vakantie in een luxe villa of landhuis? Verblijf dan in een villa of landhuis op Buitenhof Domburg. Dit ruim opgezette vakantiepark grenst aan Hof Domburg waar u natuurlijk gebruik kunt maken van alle faciliteiten zoals het zwembad.

Camping

Op Hof Domburg bevindt zich ook een camping met diverse kampeerplaatsen. Kamperen met een tent, caravan of camper is allemaal mogelijk. Wilt u wat extra comfort kies dan bijvoorbeeld voor een kampeerveld met privé sanitair. Ultiem comfort vindt u in de compleet ingerichte safaritenten.