Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Omgeving

Aan de rand van Domburg ligt uw accommodatie op ons prachtige vakantiepark. Om meer van Zeeland te zien hoeft u helemaal niet zo ver weg. Het gezellige centrum van Domburg heeft veel leuks te bieden. In de vele restaurantjes en leuke cafeetjes kunt u lekker een hapje eten of een avondje 'op stap'. Ook kunt u in Domburg heerlijk winkelen in de winkelstraat. Kleine boetiekjes, watersportwinkels, meubelzaken en souvenirwinkeltjes, Domburg heeft het allemaal. Ook staat u in een mum van tijd op het lange zandstrand van Domburg. Bouw zandkastelen, ga lekker zonnen, vliegeren of maak een heerlijke strandwandeling. Alles is mogelijk in Domburg!

Ook in de omgeving van Domburg is veel te beleven. Zo kunt u vele leuke uitstapjes maken. In veel gevallen kunt u korting krijgen op uw entreebewijzen. Klik hier voor meer informatie of kom langs bij de receptie.

lees meer »« lees minder

Op de fiets

De beste manier om de omgeving van Hof Domburg te verkennen is op de fiets. Op het park kunt u fietsen huren en in het centrum zelfs scooters. Ga op ontdekkingstocht langs de kust, door de duinen of door de bossen. Een prachtig stadje om te bezoeken is Veere, wat ligt aan het Veerse Meer. Ook kunt u een bezoek brengen aan de hoofdstad van Zeeland, Middelburg of neem een kijkje in de havenstad Vlissingen. Rij door velden en weilanden heen, door knusse boerendorpjes en adem de Zeeuwse lucht in!

Vlakbij België

Steden zoals Brussel, Antwerpen of Gent in België zijn makkelijk te bereiken met de auto. Of blijf op Nederlandse bodem en ga naar Rotterdam of het gezellige Breda!

<