Omgeving

Aan de rand van Domburg ligt jouw accommodatie op ons prachtige vakantiepark. Om meer van Zeeland te zien hoef je helemaal niet zo ver weg. Het gezellige centrum van Domburg heeft veel leuks te bieden. In de vele restaurantjes en leuke cafeetjes kun je lekker een hapje eten of een avondje 'op stap'. Ook kun je in Domburg heerlijk winkelen in de winkelstraat. Kleine boetiekjes, watersportwinkels, meubelzaken en souvenirwinkeltjes, Domburg heeft het allemaal. Ook sta ja in een mum van tijd op het lange zandstrand van Domburg. Bouw zandkastelen, ga lekker zonnen, vliegeren of maak een heerlijke strandwandeling. Alles is mogelijk in Domburg!

Ook in de omgeving van Domburg is veel te beleven. Zo zijn er vele leuke uitstapjes. In veel gevallen kun je korting krijgen op je entreebewijzen. Kom voor meer informatie langs bij de receptie.

lees meer »« lees minder

Op de fiets

De beste manier om de omgeving van Hof Domburg te verkennen is op de fiets. Op het park kun je fietsen huren en in het centrum zelfs scooters. Ga op ontdekkingstocht langs de kust, door de duinen of door de bossen. Een prachtig stadje om te bezoeken is Veere, wat ligt aan het Veerse Meer. Ook kun je een bezoek brengen aan de hoofdstad van Zeeland, Middelburg of neem een kijkje in de havenstad Vlissingen. Rijd door velden en weilanden heen, door knusse boerendorpjes en adem de Zeeuwse lucht in!

Vlakbij België

Steden zoals Brussel, Antwerpen of Gent in België zijn makkelijk te bereiken met de auto. Of blijf op Nederlandse bodem en ga naar Rotterdam of het gezellige Breda!