Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Hof Domburg

 • Familiepark vlakbij het strand
 • Comfortabele accommodaties
 • Veel faciliteiten op het park
 • Overdekt zwembad

Op Hof Domburg zijn verschillende accommodaties te vinden voor ieder soort gezelschap: een chalet, gezellige bungalow en kindvriendelijke Koos Konijn accommodaties zijn slechts een greep uit de mogelijkheden. Of u nu met heel de familie op vakantie gaat, met een vriendengroep of met zijn tweeën komt kamperen, Vakantiepark Hof Domburg heeft voor ieder wat wils. Bekijk alle accommodaties op onze zoek en boek pagina, geef uw voorkeuren aan en kies uw favoriete bungalow.

Aan faciliteiten is er geen tekort op Vakantiepak Hof Domburg. Regent het een dagje of heeft u gewoon zin om lekker een dag op het park te besteden, dan is er genoeg te beleven. Na een ontbijtje in de bungalow neemt u de kinderen mee voor een gezellig ochtendje zwemmen waar ze plezier kunnen hebben in de glijbaan en met de snelstromende rivier. Vervolgens is het alweer tijd voor een lunch, bij het Sportcafé kunt u bijvoorbeeld een heerlijke tosti halen. Wanneer iedereen lekker heeft gegeten is het tijd om heel het gezin uit te dagen voor een potje minigolf. Gaat u liever een potje bowlen, dan kan dat natuurlijk ook. Over koken hoeft u ’s avonds ook niet na te denken. In het restaurant kunt u heerlijk eten om vervolgens de avond af te sluiten met een gezellige wandeling over het park.

Reviews & beoordelingen

Naam: A. Kamphuis
Datum: 03 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Naam: Anoniem
Datum: 03 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid
 • Dagelijks bereikbaar
 • Flexibel betalen

  Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

 • Gratis wijzigen

  Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.