Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Hof Domburg scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 4.879 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.2
  • Gastvrijheid
    8.3
  • Kindvriendelijkheid
    8.3
  • Onderhoud
    7.4
  • Schoonmaak
    7.6
  • Service point
    8.3
  • Supermarkt
    8.1
  • Vakantieverblijf
    7.8
  • Zwembad
    7.8

Bekijk 4.879 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 april 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Danny Boons
Datum: 12 april 2024

Mooi park, proper, proper sanitair. Rustig. We hebben een leuke vakantie gehad, voor herhaling vatbaar

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    7
  • Service point
    8
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 april 2024

We hebben een leuke, gezellige vakantieweek gehad in een mooie omgeving!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Luc Verboven
Datum: 12 april 2024

Ons verblijf was prima en voor herhaling vatbaar. Als grootouders waren wij op stap met twee kleinkindjes van 4 en 5 jaar. Voor deze kinderen zijn de speeltuigen buiten wat pover. Dit vonden we zonde.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    8
  • Kindvriendelijkheid
    6
rating-pie
Naam: Dini Docter
Datum: 12 april 2024

Fijne vakantie gehad, schoon huisje wat voor ons heel belangrijk is.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 april 2024

We komen zeker nog terug, mooi park en netjes verzorgd.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 april 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    5
  • Supermarkt
    7
  • Zwembad
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Bart Verdeyen
Datum: 08 april 2024

Een ontzorgde weekendje weg waarbij we heel tevreden zijn over de vriendelijkheid van het personeel. Ook de bedden waren boven verwachting en de keuken bijna compleet (waar was die koffiepot). Een positieve ervaring rijker.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    7
  • Zwembad
    8
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Maja Peleman
Datum: 08 april 2024

Locatie is fantastisch,op loopafstand van het strand.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 april 2024

Chalets hebben opfrissing nodig! De muren kunnen likje verf gebruiken, deze waren vol vlekken en terras was versleten met losse planken. De onze stond ook scheef, leek wel of je op een boot rondliep.
Bovendien was ons terras op de noordkant (geen zon) en zaten we recht tegenover terras van de achterburen dus geen privacy, die keken los bij ons naar binnen.
Afstand tot de zee was behoorlijk ver waardoor we de auto moesten nemen wegens invaliditeit.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Supermarkt
    5
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    5
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.