Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Hof Domburg scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 14.743 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 12 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak

Als zeer prettig ervaren

Naam: Anoniem
Datum: 12 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Mooi leuk park. Amper leuke speeltuinen voor de kleintjes met een glijbaan met een normaal trapje. Paar oude wipkippen... Doe er wat aan. Vrijdag stond het hele verkeer vast voor de incheck. Echt dit kan niet. Slagboom reageerde niet op de kaart invoer. In het zwembad geen glijbaan voor kinderen tm 5 jaar. De hele kleine is te klein en de blauwe mogen ze niet af. Jammer.

Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Wij hebben het als goed ervaren en is voor herhaling vatbaar, de kinderen activiteit zoals koos live is erg leuk voor de kinderen en Bieke en Vera deden dit erg leuk, bij de bingo werden we ook goed ontvangen dit was toevallig door de zelfde dames en Dana. Kijk met plezier terug op ons verblijf.

Naam: Martine Heijstee
Datum: 10 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak

Ik kom uit op een 7, maar t is toch zeker 8. Super locatie, fijne sfeer, vriendelijke locatie.
Verbeterpunt. De jongens die verstand hebben van fietsverhuur, instellingen fiets etc. kunnen wellicht hun kennis en hoe omgaan met klanten overbrengen aan meisjes(jongens) die invallen of minder ervaring hebben ? Of dat ze even een ervaren medewerker erbij halen als klant specifieke vraag heeft. Zoals een zadel dat zakt door zelf verstelbare hendel. Jongen wist gelijk dat er ook fietsen zijn die met sleutel verhoogd kunnen worden en blijven zitten.

Naam: Maroescha van der Zouwen
Datum: 10 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hebben een heerlijke week gehad! Jammer dat we weer naar huis moesten

Naam: J.G.H. Biesheuvel
Datum: 10 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie

Positief. Twee problemen: bij incheck geen info over frekwentie en netwerk-ID tbv instelling tv op de kabel en daarnaast zeer veel plakluis op caravan en voortent

Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Heerlijk ontspannen

Naam: Manon van Voornveld
Datum: 10 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Christiaan Boeckstaens
Datum: 10 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

leuke vakantie gehad

Naam: Marjoleen Rodriguez
Datum: 09 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Zooo we hadden het echt naar ons zin , was super leuk . Vooral de kids hebben erg van jullie park genoten. Als famillie konden we veel doen en dat was leuk , we zijn echt tevreden en komen zeker weten terug.

<