Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Hof Domburg scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 4.724 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.2
  • Gastvrijheid
    8.3
  • Kindvriendelijkheid
    8.3
  • Onderhoud
    7.4
  • Schoonmaak
    7.5
  • Service point
    8.3
  • Supermarkt
    8.1
  • Vakantieverblijf
    7.7
  • Zwembad
    7.8

Bekijk 4.724 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 mei 2024

Fijne stacaravans, goede ligging.
Dichtbij dorp en strand.
Veel faciliteiten.
Prachtige omgeving met leuke dorpen.
In het voorjaar nog redelijk rustig.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 mei 2024

Fantastisch! Chalet 610 was heerlijk vrij en zeer comfortabel.
Minpunt was dat ik heel lang en onnodig gelopen heb het te vinden. Advies is om al gelijk na de slagboom en ook net voorbij de supermarkt duidelijk de hogere nummers aan te geven! Houd meer rekening met mensen zonder auto of fiets! Zeer vriendelijke medewerker in elektrische kar heeft me gebracht, super!
Daarnaast moest andere medewerker extra komen, omdat wifi niet werkte. Had bij de ingang Roompot! onthouden, maar wachtwoord bleek in de keuken te zijn? Ik had het niet gevonden en bleek op koelkast te staan. Jammer, misschien gelijk bij inchecken doorgeven?

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Supermarkt
    8
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 mei 2024

Netjes kom zeker terug

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    10
  • Supermarkt
    7
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Marianne Jonkheijm
Datum: 22 mei 2024

Relaxte dagen gehad. Mooie voorzieningen. Voor elk wat wils. Het was de 2e keer voor ons maar komen vast nog een keer terug.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 mei 2024
  • Algehele verblijf
    6
  • Gastvrijheid
    6
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    5
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    10
  • Service point
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    8
  • Zwembad
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    4
  • Schoonmaak
    1
  • Onderhoud
    4
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 mei 2024

Prettige sfeer, ideale ligging.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    8
  • Service point
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024

Fijn vakantiepark met ruime woningen. Bij reservering werd meermaals aangegeven dat in het type woning (4B comfort) een babybedje niet in de slaapkamer past en deze in de woonkamer gezet moet worden. Hier had ik sterk mijn twijfels bij toen ik de fotos, plattegrond en video zag en heb het dus toch geboekt. Bij aankomst bleek een babybed prima te passen in de slaapkamer, deze stond immers klaar bij aankomst. Mooie locatie dicht bij het strand. Zwembad voor een klein kindje prima maar glijbaan was dicht en het is erg gedateerd. Supermarkt opent 5-10 minuten later dan de aangegeven tijd, toch vervelend als je staat te wachten met meerdere vakantiegangers.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Supermarkt
    4
  • Zwembad
    5
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024

Komen graag (terug) op dit vakantiepark. Al vanaf de kinderen nog klein waren!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.