Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Hof Domburg scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3.217 beoordelingen.

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: A. van de Huygevoort
Datum: 08 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

wij zaten in een nette chalet. Jammer genoeg zaten we recht tegen over iemand anders.voor mensen slecht ter been moesten we ieder keer een trap op om binnen te komen .

Naam: Tony Cohlst
Datum: 08 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Groot en ruim opgezet park waarbij je niet ervaart dat het druk is. Het verloopt zich goed. Goede voorziening en ligging goed. Goed onderhouden en schoon verblijf. Vriendelijke medewerkers. We hebben een echte relax week ervaren.

Naam: Rjgm Oomkes-Van Dartel
Datum: 08 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Wij zaten voor onze accomodatie vol in de zon, erg warm! Een grotere parasol of een luifel/ overkapping zou prettig zijn. De vaatwasser werkt niet goed, nog veel vuile vaat. Verder een fijne vakantie gehad, mooie accomodatie!!

Naam: Maria Markusse
Datum: 08 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Geen gezeur bij inchecken, kaartjes bij gehaald, groot comfortabel appartement, met ruime tuin en buiten meubilaire. De douche kop was kapot bij aankomsten dit gebrek gemeld en de service dienst is het direkt komen verhelpen..

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Check out om 10u is erg vroeg!!
En check in is te laat!

Naam: Ilona Bosman
Datum: 08 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

De ervaring was heel goed. Wat ons wel tegenviel was het binnenzwembad dit vonden wij heel simpel en alles behalve speciaal. En buitenbad was gesloten terwijl het prachtig weer was 23 graden en geen wolkje aan de lucht dit vonden we heel apart. In de bungalow viel ons op dat onze dekens heel dik waren alsof ze de winter deken erop hadden gedaan. Met alles in de blauwe zakken doen kwamen we erachter dat er ook dunnere dekbedden waren die lagen op het andere bed. Dus misschien een kleine tip voor het klaarmaken van de bedden in de zomer gewoon de dunne dekens op het bed doen 🤣. Voor de mensen die het niet in de gaten hebben 🙈

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Op zich een prima park met veel te doen voor de jeugd van alle leeftijden. De sfeer was goed en horeca was ook prima, prijs kwaliteit verhouding was goed. Dichtbij Domburg en bij het strand. Top locatie. Het onderhoud van het huis liet zeer te wensen over. Het was zeker niet schoon genoeg. Spinnenweb hing in het huis, deuren waren vies, afzuigkap vies, buitenkant keukenkastjes vies. Vloer badkamer vies, toilet stonk.

Naam: Manuel Hutten
Datum: 08 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Vakantiepark waarbij vakantie aan het strand met mooi weer overweldigend was.

Naam: Johan Snoekx
Datum: 08 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
<