Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Hof Domburg scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beĆÆnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3.587 beoordelingen.

rating-pie
Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 maart 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 maart 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Aangenaam huisg in mooi gedeelte van het park.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 maart 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Prettig vakantiepark op een mooie lokatie

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 maart 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 maart 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Fijne tijd gehad met familie. Ligging is perfect, lekker dichterbij strand, centrum en restaurants

rating-pie

Naam: E Broers
Datum: 27 maart 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Voor de twaalfde keer een heerlijke week gehad. Twee keer per jaar kom ik een week tot rust in dit geweldig gelegen park, lekker dicht bij het strand en Domburg šŸ˜
Elke keer is alles weer prima in orde en als er al eens een probleempje is dan wordt het snel opgelost.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 maart 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Mooi park, alle voorzieningen die gewenst zijn aanwezig, ruim opgezet

rating-pie

Naam: Jolanda Sluijp
Datum: 27 maart 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Prachtige ligging.netjes onderhouden voor iedereen is er een plekkie.tent camper huisje enz
Met een vriendelijke team aan mensen.

rating-pie

Naam: Heidi Ceulemans
Datum: 27 maart 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Rustgevend

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 maart 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

De ruime huisjes en het zwembad, waar onze kleinkinderen zich ten volle hebben kunnen vermaken

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.