Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Hof Domburg scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 171 beoordelingen

Aanbevelen
Accommodatie
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad

Naam: J. Trouwee
Datum: 20 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Maak al jaren gebruik van de parken en ze bevallen mij zeer goed, ik zal zeker terugkeren, maar zal kritischer kijken naar het geschikte chalet. Bovendien vind ik het extra bedrag voor 2 chalets naast elkaar in de periode waar ik het gehuurd heb na alle seizoenen onredelijk.

Naam: Anoniem
Datum: 20 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Het was heerlijk even een wekendje weg

Naam: Anoniem
Datum: 19 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Zeer goede ligging en mooi park met mooie grote huisjes

Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We waren er lekker even tussenuit. We hebben genoten van het warme, gezellige chalet en het fantastische strand natuurlijk!

Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Super lekker en relaxed verblijf gehad

Naam: Eduard Saman
Datum: 18 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Geweldig en heerlijke ligging direct aan zee

Naam: A cjm Hapers
Datum: 18 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooi park dat wel
Maar chaletje was goed maar bedden voor 60plus is minder koffie apparaat bleef niet warm vaatwasser deed het zomaar half
Wc was geen zitten en douch spekglad en echt klein
Maar we gaan volgende keer weer na park van roompot maar dan weer huisje die zijn top en geen klachten

Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Mooi verblijf. Rust, vriendelijk enthousiast personeel

Naam: Pier Hornstra
Datum: 18 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hebben mooie dagen gehad. Ook al vanwege de sneeuw. Een leuke sneeuwpop gemaakt met onze kleinkinderen,

Naam: Thijs Kivits
Datum: 18 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Heel mooi park, super leuke huisjes, gezellige sfeer, alles aanwezig in het huisje, net als thuis.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.