Reviews

Hof Domburg scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 6.733 beoordelingen

Aanbevelen
Accommodatie
Algehele verblijf
Animatie
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Paul Beckers24 Jun 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Accommodatie
Zwembad
Supermarkt

Wij waren aangenaam verrast door de ruime accomodatie; aparte zit- en eetplek voor 6 personen binnen. We hebben de ervaring dat dit vaak gecombineerd wordt. Ook de opstelling van de verschillende accomodaties zorgde voor genoeg privacy binnen en buiten!

Een toch wel belangrijk minpunt:
1. Wij hadden heel veel last van wespen binnen in ons huisje, daar hebben we ook melding van gemaakt. Er is iemand komen kijken maar er kon pas maandag, onze vertrekdag, iets aan gedaan worden. Bij aankomst vonden we de nodige dode wespen (zon 25!) en de tweede dag hebben we er alleen al in de morgen (tot 11 uur, toen gingen we naar het strand) zon 20 doodgemaakt. Ze kwamen NIET van buiten, alles was dicht. Ze moeten in de nacht ergens vandaan gekomen zijn. Gelukkig was het mooi weer en waren we niet veel binnen maar het was niet fijn met een peuter van drie; we moesten voortdurend de omgeving scannen...........

Anoniem24 Jun 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Accommodatie
Supermarkt
Animatie
Kindvriendelijkheid

Ruud Lans24 Jun 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Accommodatie
Supermarkt

Service slecht om 19.00 gebeld voor het verwisselen van een gasfles . Er is niemand gekomen en zelf op moeten lossen daardoor heel laat kunnen gaan eten ,geen excuus receptie vind dit schijnbaar normaal, is de andere dag pas na klacht heel laat opgelost

Theo Jansen24 Jun 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Accommodatie
Zwembad
Kindvriendelijkheid

Mooi, goede info

Anoniem24 Jun 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Accommodatie
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

We hebben het fijn gehad dankzij ligging domburg en het weer, we vinden het huisje niet fris, teveel zon zonder screens waardoor erg warm, badkamers en wc gedateerd en niet schoon/ fris, slechte kussens op de bedden.

Anoniem24 Jun 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Accommodatie
Zwembad

Whj Opbroek24 Jun 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Anoniem23 Jun 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Accommodatie
Supermarkt

We hebben een heerlijk verblijf in de Roompot Hof Domburg gehad.
We willen graag nog een keer terug komen.
Wel een paar verbeterpunten voor het chalet:
Een sfeer lampje bij de zithoek.
Aan 1 kant van de boxspring kan je bijna niet normaal uit bed stappen.
Een haak aan de buitendeur om m open te houden.
Volgens mij is dit allemaal makkelijk op te lossen.

Anoniem22 Jun 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Jammer dat we in een chalet werden geplaatst geschikt voor huisdieren, ik wist niet dat ik moest aangeven dat ik dat niet wilde.

Anoniem21 Jun 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Accommodatie
Zwembad
Supermarkt
Animatie
Kindvriendelijkheid

Heerlijk gehad, super safaritent, kleintje van bijna 2 dan is t wel opletten geblazen., geweldige ligging suprr fietsen, vriendelijk personeel! We komen zeker nog eens terug!!