Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: Ed Gielen
Datum: 13 juli 2024

Park met mooie ligging maar doe een grondige renovatie. Heraanleg klinkers centraal plein, onderhoud minigolf enz...

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Renee Viola
Datum: 13 juli 2024

We hebben voor het tweede jaar op rij echt een hele fijne vakantie gehad. Dat komt vooral door de safaritent en het veld waarop deze staat. Lekker veel ruimte en fijn dat het afgesloten is met twee jonge kindjes.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    6
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Elise Schepers
Datum: 13 juli 2024

Hebben een superleuke vakantie gehad. Een leuke safaritent maar het park verder is oud en leeft niet echt. Voordeel dichtbij strand en centrum.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    6
  • Supermarkt
    5
  • Zwembad
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Jeanne
Datum: 13 juli 2024

De domburg chicks

Als je aangeeft dat er WiFi is in chalet, dan zou deze ook moeten functioneren en niet alleen als de meeste mensen slapen. Tevens hadden we problemen met toilet. Vrijdagavond 19 uur gebeld, zaterdagochtend 11 uur niemand geweest. Gelukkig zelf kunnen fixen. Wel.lekker dicht bij strand en Domburg

rating-pie
Naam: Jasper Hendriks
Datum: 13 juli 2024

Lekker! Fijn park.... maar wel vergaande glorie.

Veel dingen werden opgelapt. Nog een lakje over oud hout heen, maakt t oude hout niet nieuw ;-)

Onderhoud bij fietsverhuur drama. Haal dingen uit zicht als ze kapot zijn (familie fiets bijv)

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    5
  • Zwembad
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    5
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Femke Van Meer
Datum: 12 juli 2024

Prima faciliteiten en de locatie is top, hier mag je dan ook best wat voor betalen. De algehele ‘vakantiesfeer’ kan misschien nog wat beter.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Fonne M
Datum: 12 juli 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juli 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    9
  • Service point
    8
rating-pie
Naam: Sander
Datum: 12 juli 2024

Ik kom al meer dan 25 jaar, het is altijd leuk en gezellig , maar het wordt wel een oud park, tijd voor renovatie.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Zwembad
    4
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    2
  • Onderhoud
    3
  • Kindvriendelijkheid
    3
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juli 2024

Mooi chalet met heerlijke bedden maar erg prijzig voor weekje weg! Voor de rest prima verblijf gehad alleen het weer werkte niet zo mee echt jammer!

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Supermarkt
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.