Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Buitenhof Domburg scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2.212 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 19 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Zeer goede ligging en mooi park met mooie grote huisjes

Naam: Thijs Kivits
Datum: 18 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Heel mooi park, super leuke huisjes, gezellige sfeer, alles aanwezig in het huisje, net als thuis.

Naam: Anoniem
Datum: 17 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Strandpaal 14 in eerste instantie toegewezen gekregen, daar was het een grote modderpoel voor de deur en op straat doordat de naastgelegen tuin werd omgeploegd met graafmachines en een bulldozer. Na klachten bij de receptie Strandpaal 2 toegewezen gekregen. De buurman daar was buiten met een snerpende slijpmachine terrastegels passend aan het maken. In de tuinen tegenover Strandpaal 2 het snerpende geluid van kettingzagen en motor snoeimachines. Trouwens overal in het park dat gejank. Wij kwamen er voor de rust! Helaas weinig rust.

Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

fantastische villa, op een mooie plaats in Zeeland

Naam: Gonnie Willems
Datum: 11 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Ik vind dat Roompot meer kan doen aan duurzaamheid. Afvalscheiding is minimaal, en ik vind dst er op het park regelmatig afval ligt, bv in de sloten wat niet opgeruimd wordt. Het lag er de hele week.

Naam: Ina
Datum: 05 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: Susanne Haasnoot
Datum: 05 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Door de corona en de regen hebben we weinig kunnen doen. Helaas konden de kinderen niet zwemmen, bowlen, trampoline springen en naar de speeltuin. Wel vonden ze het leuk dat koos konijn iedere dag even langs kwam en werd er druk gekleurd toen er een knutselpakket aan de deur werd gebracht!
We waren ook extra blij met een ruim opgezet, schoon huisje nu we hier extra veel tijd moesten doorbrengen, maar we komen graag nog eens terug om het park (en de mooie stadjes in de omgeving) in volle glorie mee te maken!

Naam: Inge
Datum: 04 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Superweekend gehad!

Naam: Anoniem
Datum: 04 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Wij komen al 18 jaar op het park buitenhof en vinden het heel fijn
Misschien als de gelegenheid zich voordoet willen we een huisje met rietendak kopen

Naam: Anoniem
Datum: 31 december 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Leuk.park
Mooie huizen
Schoonmaak niet perfect
Niet alles aanwezig zoals beschreven

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.