Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Buitenhof Domburg scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3.098 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We waren met onze ganse familie en iedereen blikt met een zalig gevoel terug op het verblijf. De tevredenheid van iedereen qua locatie in het Buitenhof!!
Dankjewel!

Naam: Michel Jenné
Datum: 10 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Ik ben heel tevreden. Ik kan slechts 2 minpunten noemen :
1) Boekingsdocumenten vermelden wel het adres van het park : Babelweg 2, maar niet adres van de receptie : Schelpweg 7 waar men de key cards moet afhalen. Van Babelweg naar Schelpweg met de auto is hele rit door dorp van Domburg, rekening houdend met éénrichtingsverkeer in het dorp.
2) Het bestelde en betaalde feestontbijt op zondagochtend was niet geregistreerd. Uw medewerkers aan receptie en supermarkt zijn er na melding toch in gelukt om dit in ca 30 min te laten afleveren. Dus uiteindelijk was alles toch OK.

Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Wij hebben genoten

Naam: Anoniem
Datum: 09 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Prijs kwaliteit verhouding van het huis. Huis niet schoon: haren (zelfs in koelkast), chips op de bank, doffe vegen op spiegel, vieze ramen, vetspatten op kookplaat en behoorlijk stoffig. Daarnaast slecht onderhouden. Slot van achterdeur werkt niet, klemmen niet te vergrendelen. Dan maar spullen in kluis....werkt niet. Ook ontbreken er schroven in het hang en sluitwerk. Zeer oude tv die stoort. Deur berging kan niet dicht. Deur slaapkamer beneden maakt erg veel geluid.
Wij gaan geregeld naar diverse parken van Landal. Vinden het daar stukken beter.

Naam: Anoniem
Datum: 09 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Mooie fijne huisjes maar miste tosti ijzer, broodrooster,
Er zouden wat ons betreft veel meer mooiere, schonere, nieuwe speeltoestellen overal op het park mogen staan voor mn kleinere kindjes

Naam: Anoniem
Datum: 09 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hebben een fijn verblijf gehad. Het enige minpunt is dat als jullie praten over villas was het onderhoud van voornamelijk het sanitair wel erg achterhaald en gedateerd.. Je verwacht wanneer je een villa boekt dat er op zijn minst opbergruimte,lees badkamerkastjes, in de badkamers zijn.
Verder vond ik de algehele schoonmaak niet je van het
Het vet zat bijv.nog aan de afzuigkap

Naam: G. Egberts
Datum: 09 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak

Het verblijf was prima, behoudens een paar puntjes die ik persoonlijk zal doorgeven. Prima locatie, vriendelijke mensen en de ligging is ideaal voor Domburg e.o. en het strand. Daarvan hebben we genoten.

Naam: A Deelen
Datum: 09 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

Doordat het huis in onze ogen aan renovatie toe is vinden wij dat de prijs die er voor gevraagd wordt veeeeel teveel. Als we dit van te voren geweten hadden dan hadden we echt ergens anders geboekt.
Bankstel dat vol met scheuren, koelkast deur van binnen afgebroken, kitranden onder keuken los, verfwerk toe aan een nieuwe laag, overal riet op het Terras. Doordat dit onze eerste indruk was toen we binnen kwamen ga je nog kritischer kijken bijv plinten vol stof etc. Jammer van deze ervaring want we hebben weleens betere accomodaties gehuurd bij roompot

Naam: Kurt Claes
Datum: 09 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid
<