Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Buitenhof Domburg scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3.284 beoordelingen.

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Johan en Desmet
Datum: 03 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Heel gezellig Park: veel groen, water, eendjes...
Mooie vakantiehuizen, goed onderhouden. Heel leuke sfeer, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Park Buitenhof heeft mooie woningen, ziet er verzorgd uit. Check-in via key-card is fijn.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Wij hebben een fijn weekeind gehad, buiten de allergische reacties van de huismijt was het voor ons een top.

Naam: Gerla Damen
Datum: 27 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Hebben 2 woningen gehuurd. Strandpaal 6 Daar is de tuin niet kindvriendelijk , onverzorgd , gazon slecht
Branding 19 Geen opmerkingen
Donderdagavond was er een muis in Branding 19 , dit de andere morgen doorgegeven en vrijdagmiddag kwam er een bedrijf de vallen zetten . Alle lof voor alle medewerkers 👍👍

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

prima.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Gezien de prijs de je betaald hadden wij er meer van verwacht. Zoals reeds gemeld: defecte lampen, tuin vol peuken, onkruid, niet goed werkende vaatwasmachine, ontbrekende glazen legplankjes in badkamer, geen doucheafscheiding in ligbad, gordijnen die niet dicht kunnen door ontbrekende runners en eindstops, slechte buitenverlichting,

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Wij hebben enorm genoten. jammer dat het zo snel voorbij was! We komen zeker terug!! Superfijn gehad!

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Fantastische ligging, complete rust en toch overal dichtbij zoals het strand en domburg zelf!