Reviews

Buitenhof Domburg scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1.829 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

J.A.R. van Osch De Visser26 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Prima vakantieverblijf voor een groep van 7 waarmee wij waren. Goed verzorgd. Jammer van de klapperende luiken.

Anoniem25 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

L.S.,
Een fijn weekend achter de rug met 3 gezinnen.
Heerlijk, de boodschappen thuis bezorgd! En om een niet geleverd item deed het personeel van de supermarkt totaal niet moeilijk.
Het huis was prima, al moesten we het doen zonder kaasschaaf en schilmes. We redden het ook prima zonder.
Goede bedden en alles voor het oog ook goed schoongemaakt. Als de kinderen verstoppertje door het hele huis gaan spelen nemen zij vanzelf wat verborgen stofnesten mee ; - D
Prima isolatie ook! Het huis was geen tochtgat en we hoorden qua geluid ook niets van de buren. Ik hoop dat dat wederzijds was; we werden soms ietwat luidruchtig als we fanatiek spelletjes deden.
Het restaurant was prima, goed ingespeeld op kinderen. We hebben er lekker gegeten. En ook de patat uit het cafetaria ging erin als koek.
Ons weekend was geslaagd, mede dankzij jullie inspanningen, dank daarvoor!

Paul Horemans25 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Buitenhof is gezellig en rustig , een wandeling naar het zwembad of strand is verkwikkend . Niet ver van het stadje . In de brasserie waren ze bereid om een oplossing te geven voor iemand met eetproblemen , zoals gluten en vetvrij eten. De bungalow is fijn door de manier van inrichten.

Anoniem24 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Mooie ligging, prachtige bungalow! Zeer ruim en alles erop en eraan.

Anoniem24 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Geweldige ligging, vakantiewoning deels gedateerd (vooral badkamer). Zwemparadijs top, jammer dat dames en kinderen in open douche naakt douchen. Erg onhygiënisch

Anoniem24 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Heel mooi park

Anoniem24 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Super ligging, mooi huisje
Supermarkt mag iets vroeger open.

Joke Arnauts24 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Eva Vandesompele24 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Fijne ervaring en super vriendelijk personeel!

Anoniem24 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt