Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Buitenhof Domburg scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 858 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.2
  • Gastvrijheid
    8.3
  • Kindvriendelijkheid
    8.1
  • Onderhoud
    7.5
  • Schoonmaak
    7.5
  • Service point
    8.1
  • Supermarkt
    8
  • Vakantieverblijf
    7.9
  • Zwembad
    7.7

Bekijk 858 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024

Buitengewoon prachtig vakantieverblijf. Goeie locatie, makkelijk toegankelijk en meeste villas schitterend.
Ter verbetering zijn het onderhoud / goedkoopheid van sanitair en meubels in ons huisje (voor EUR 2000,- per nacht hadden we wel iets mooiers verwacht). Daarnaast het pleintje met de winkel en het restaurant ogen niet echt aantrekkelijk. Dat kan vast stukken beter.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    8
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 juni 2024

We hebben een hele fijne vakantie gehad. Alleen jullie moeten geen e-choppers in het verhuur doen, als ze slecht zijn. Van de 8 choppers waren er zeker 5 kapot.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 juni 2024

Zeer mooi park,rustig en mooie omgeving.
Weer was een beetje spelbreker,maar al bij al zeer geslaagde minivakantie

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 mei 2024

Wij waren met ons hele gezin met kinderen en kleinkinderen. 14 personen. Het huis was qua grootte en voorzieningen perfect. Ook de ligging was fijn. Bijna iedereen is naar het zwembad geweest, de sauna is gebruikt. Iedereen was enthousiast.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    7
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: GJ Wensink
Datum: 27 mei 2024

Fraaie entree
Openheid van het park
Mooie woningen / mooi gesitueerd
Woning geschikt voor familie bijeenkomst
Goede sfeer en uitstraling.
Ook zonder faciliteiten goed vertoeven.
Voor herhaling vatbaar!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Joke Bruers
Datum: 27 mei 2024

Enorm genoten van een weekend met onze meters en peters van de kinderen. Toevallig was er vanalles te doen in het centrum van Domburg en oh wat hebben we genoten! Daarnaast gebruik gemaakt van het zwembad en de bowling. Dikke aanrader. Mooie omgeving in een sfeervolle setting!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    5
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 mei 2024

Een goed park met goede voorzieningen en een fantastisch mooi chalet voor 8 personen

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    6
  • Supermarkt
    7
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Ad Van Der Schans
Datum: 13 mei 2024

We hebben met ons hele gezin 16 man een heerlijke week gehad. Min puntje is dat het iets beter schoon gemaakt had kunnen worden

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.