Reviews

rating-pie

Naam: J.D. van der Heijden
Datum: 06 februari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Jammer dat de tv zo hoog hangt en niet verstelbaar is. Verder vonden wij de badkamer erg klein, wij waren maar met z’n tweeën laat staan dat je er met 6 personen in verblijft!

rating-pie

Naam: Eddy Van der Heyden
Datum: 06 februari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Ons verblijf (10 personen) met kinderen en kleinkinderen was boven verwachting vanwege de diversiteit omgeving en park. Wij hebben een super weekend gehad, spijtig dat op maandag bij vertrek de wagen op een betaalparking dient te worden geparkeerd als je nog van het zwembad gebruik wil maken. Diverse faciliteiten gesloten op weekdagen (waarschijnlijk omdat het buiten seizoen is) Sommige medewerkers zijn veel te jong en onervaren om de faciliteiten te runnen.

rating-pie

Naam: Frans Princee
Datum: 06 februari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Over het algemeen goed

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 06 februari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Voor ons de eerste maal in Roompot en een heel goede ervaring. Rustig park, natuur, proper. Heel snelle aankomst door de keycards. Huisje was heel goed gelegen. Een heel snelle oplossing voor het tv probleem (binnen de 10 min een medewerker aan de deur).
Enigste minpuntje aan het huisje: de ramen waren heel vuil. Voor de rest een topverblijf! Wij komen zeker terug.

rating-pie

Naam: E. Groeneveld
Datum: 06 februari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Top

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 06 februari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid
rating-pie

Naam: Kaj
Datum: 06 februari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Bedankt voor een fijn verblijf! Bungalow was schoon bij aankomst, ruim en groot. Ook fijn je eigen te maken. Heel vriendelijke medewerkers die goed hielpen bij vragen! Enige minpuntje is dat de twee eenpersoonbedden heel makkelijk uit elkaar schuiven als je ze tegen elkaar aan zet, wat vrij irritant is tijdens de nacht.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 06 februari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Jammer dat de meeste deuren en ramen niet goed sluitend waren waardoor een hoop tocht en geklapper te horen was m.n snachts een ergenis. dit ook ten aanzien van de bezuinigingen.

rating-pie

Naam: Ronald Westra
Datum: 06 februari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid
rating-pie

Naam: M.S. Bouwhuis
Datum: 06 februari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Heel fijn, ruim en fijn huisje. Super ligging van het park.