Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

Ruim huisje, schoon, in en uitchecken ging zeer gemakkelijk, veel te doen op het park voor kinderen, jammer dat centrum op het park dicht was en jammer dat er bij zwembad geen glijbaan voor de kleintjes was. Verder genoten van het lange weekend bij jullie! Bedankt!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Zwembad
    7
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

We waren maar een weekendje maar het voelde als vakantie. Aardige mensen en alles is heel duidelijk waardoor alles heel ontspannen verliep. Bedankt Roompot!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Linda Dijkstra
Datum: 26 februari 2024

- hek plaza was dicht in avond. Moesten over openbare weg
- weinig tot geen bewegwijzering. Slechte verlichting
- Eenrichtingswegen, maar geen pijlen waar je heen moet
- horeca mag actiever naar gasten omkijken
- openingstijden zwembad op zondag en maandag zijn erg kort.

Zwembad is netjes, schoon en fijn om rond te zwemmen. Jammer dat de bubbelbaden kapot zijn.
Mooie update in chalet. Mooi aangekleed. Nog wel de punten op de i zetten qua afwerking.
Mooie locatie. Strand om de hoek.

Eerste keer Roompot na jaren Landal. Moet zeggen dat Landal een gezelliger sfeer heeft. Zeker voor kinderen met Bollo en het Bollohuisje. Aankleding van het park is bij Landal ook warmer. Mis hier heel erg sfeer, aankleding en. Klantvriendelijkheid

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    6
  • Zwembad
    8
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024
  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    6
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    9
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    6
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

Dank jullie wel voor het heerlijke weekend, we hebben genoten!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

Voor de eerste keer in Roompot superleuk. Vond het enorm positief dat er steeds animatie voorzien wordt, zelfs op gewone dagen en niet enkel in schoolvakanties

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Chantal
Datum: 26 februari 2024

Erg fijn verblijf, dicht bij het strand, royale bungalow

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    7
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Thecla Dekker
Datum: 26 februari 2024

Erg leuk park. Vlakbij Domburg. Leuk zwembad. Mis alleen gezellige horeca op het park en leuke koffiebar oid.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

erg fijne midweek gehad. alleen jammer dat net op de regenachtigste dag in de voorjaarsvakantie het binnenspeeltuin dicht was voor onderhoudt. dat had beter paar dagen later gepland kunnen worden als er minder kinderen op het park zijn. verder erg fijn! zwembad is goed en groot. fijn voor zowel groot als kleine kinderen. top midweek!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.