Reviews

rating-pie

Naam: Marjan Slot
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Hof Domburg is voor ons altijd een terug naar Zeeland, even terug naar de rust aan de kust. Die rust en ruimte hebben we ook weer kunnen ervaren.
Wat we ook opnieuw hebben ervaren is dat de ons toegewezen accommodatie (huisje 11) op dat deel van Hof Domburg toch onder de maat was. We zien dat de alle buitenmuren aan de binnenzijde vocht optrekken. Wie zien dat het laminaat van onze slaapkamer water doorlaat. Dat betekent dat de onderliggende vloer nat is. Over het vochtgehalte binnen kan ik alleen maar een schatting doen. We zien dat bij gesloten voordeur het regenwater naar binnen loopt. Verder zien we dat het het buitenterras langdurig geheel blank stond. Het water stond tot net onder de buitendeurdorpel. Dat alles ontstaat o.i. door het gebrek aan geen- of onvoldoende afwatering. En als het regent loopt het terras vol water en is vanuit de accommodatie niet toegankelijk.

Fijn was te zien dat het huisje voorzien was van een nieuwe keuken, badkamer en toilet met dito apparatuur. Verder kregen we de indruk dat de accommodatie recent uitgeschilderd was. Deze aanpassing maakt het Roompot mogelijk de accommodatie langer te verhuren en dat zou je duurzaam kunnen noemen.
Fijn was dat der CV snel kon opwarmen en dat het tapwater voldoende heet was.

Zeeland is o.i. een zonnig land. Echter zonnepanelen op een accommodatie hebben we niet gezien

rating-pie

Naam: Erik
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Leuke ervaring, keurig onderhouden en ruim gezellig park. Huisje was netjes, bedden waren echt een minpunt vanwege uit elkaar schuivende matrassen.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak

Was een heerlijk ontspannend weekend bowlen en zwemmen was leuk. Park rustig en duidelijk hoe je moet lopen en waar alles is. Vriendelijke mensen erg behulpzaam
Kom zeker nog keer terug !

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hadden een goedkoop huisje uit de aanbieding. Helaas was dat ook een beetje hoe het aanvoelde. Gaten in het dure lakenpakket, niet helemaal schoon, prima huisje maar eerste indruk viel wat tegen en we waren er maar een weekend hoor, maar alles is best contactloos nog zo met in en uitchecken is nog steeds wennen. Plus het parkeren bij het zwembad jammer dat dit betaald was, ik had een geblesseerde enkel en wilde graag dichtbij het zwembad komen en zo min mogelijk lopen. Verder top locatie bij het strand! Kan me helemaal voorstellen hoe de sfeer hier is in de zomer.

rating-pie

Naam: Maria schweckhorst
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hadden ‘n prachtig groot huis, en de service met de check point was geweldig. Werd bij vragen gelijk actie ondernomen.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak

Voor de tweede keer in dit park geweest, gewoon mijn favoriete park van Roompot !!
Gaat zeker nog een derde keer komen .☺️

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Buitenhof Domburg is een sfeervol park. Alles is echter een eind lopen en er zijn geen tussendoortjes .
Het huis Golfbreker 25 is een verhaal apart: een rare mengelin van goede kwaliteit met verschrikkelijke inrichtingsfouten.
- slechts 1 lichtschakelaar voor de gang bij de voordeur...... is echt niet handig !
- slaapkamer beneden is piepklein en de bijbehorende badkamer nog kleiner / het lijkt op een douche gebouwd in een kast - een stopcontact tegen de wastafel aan en een spiegel opgehangen door een reus ! ik kon alleen mijn kruin zien !?!?! Alle douchewater loopt zo de kamer in .
- boven zijn 3 ruime slaapkamers = perfect ! MAAR
- er is boven 1 badkamer met de douche in het bubbelbad. De doucheslang hangt net boven aan/uitschakelaar bubbelbad die continue uit /aangaat / geen douchegordijn dus de hele badkamer wordt kleddernat !
- woonkamer is heel gezellig en sfeervol - zeker met de gashaard - maar te klein voor 7 personen !

Misschien is het een idee om
- de slaapkamer beneden om te bouwen tot luxe wellnesskamer met douche / bubbelbad en sauna /
- in de badkamer boven een degelijke douchecabine te bouwen
- een iets kleinere tafel in de woonkamer
- spiegels en kapstokken op goede hoogte voor normale mensen (en niet alleen voor reuzen !)

deze litanie is niet compleet, maar geeft denk ik een goed beeld van de irritaties met dit prachtig gelegen vakantiehuis op buitenhof Domburg.

Oh ja ! Waarom hadden wij 2 grote televisies in de woonkamer ?!?!?

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid