Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 07 juli 2024

Ik vond dat het kampeergedeelte onverzorgd oogde. De toiletgebouwen vond ik zeer gedateerd. Dit terwijl de kampeertarieven fors zijn.

rating-pie
Naam: Erik Priëls
Datum: 06 juli 2024

Fijn vakantiepark dat we reeds vroeger bezochten. Echter zo jammer dat jullie het Engels overal voorrang verlenen...

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    8
  • Zwembad
    9
  • Service point
    8
rating-pie
Naam: Ineke
Datum: 06 juli 2024

Heerlijke vakantie gehad. Prima plek en ideaal dat je privé sanitair kunt bijboeken. Hierdoor is mijn echtgenoot ook weer eens mee gaan kamperen.
Tip; de buitenverlichting van het privé sanitair met een bewegingssensor aanbieden. Wij hadden vrij veel last van het felle licht hiervan gedurende de hele nacht (ging door het tentdoek heen). Daarnaast bespaart het jullie m.i. veel energie als veel lampen niet de hele nacht hoeden te branden.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
rating-pie
Naam: John Hoeks
Datum: 06 juli 2024

Fijn park met ruime camping plaatsen en fijn privé sanitair. Lekker dicht bij t strand en Domburg centrum

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 06 juli 2024

We zijn heel tevreden over ons verblijf in Domburg. Jammer dat het zwembad s avonds niet open is. 18 u is wel vrij vroeg om af te sluiten.
De kinderen waren in de wolken van Koos, hebben het heel leuk gehad.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    8
  • Zwembad
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    5
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Pj De Haan
Datum: 06 juli 2024

Mooie plek. Alleen veel honden.
Misschien beter een apart veld daarvoor.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 06 juli 2024

Locatie is prima. Het onderhoud van het park, de huisjes, tennisbaan en het zwembad zijn ver onder de maat. Het park is vergane glorie.

rating-pie
Naam: Dennis
Datum: 06 juli 2024

Minder verblijf

Slechte ervaring betrefd huisje, Huisje stonk zo erg na parfum dat we een nieuw huisje gekregen hebben. We hadden Wellness geboekt maar veel dingen in de sauna werkte niet of was geen personeel voor. Oud park wat onderhoud nodig heeft Wel vriendelijk personeel en zeer behulpzaam

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 06 juli 2024

Heel rustig park, geweldig zwembad, dicht bij het strand en een mooi stadje Domburg waar je lekker kan eten!

rating-pie
Naam: Patrick Oeverman
Datum: 05 juli 2024

best of the rest

vijf jaar geleden met de buren geweest en blijft steeds de beste ervaring niet tegenstaande dat we al drie keer naar Katjeskelder zijn geweest is daar prijs en ervaring ook goed maar Domburg is iets meer aantrekkelijker door ligging tegen de zee en pitoresk dorpje

rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.