Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024

Mooi en gezellig park. De medewerkers zijn erg vriendelijk.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024

Rust, ruimte, toegankelijkheid, zee en strand, omgeving voor een goede prijs

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Wilmer
Datum: 23 februari 2024

Heerlijke vakantie gehad op een mooi ingericht park, in een sfeervol huisje en met leuke animatie voor de kinderen en zwemparadijs met toffe glijbanen

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Zwembad
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Sandifort Sandifort
Datum: 23 februari 2024

Prima verblijf zou wel een likje verf kunnen gebruiken zowel binnen als buiten.sanitair en keuken waren als nieuw.zwembadtegels hebben een schoonmaakbeurt nodig.
Restaurant is een aanfluiting smakeloos eten in een sfeerloze ruimte.
Park ligt vlakbij het strand en het centrum van Domburg ligt ook op loopafstand.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Zwembad
    6
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Ton
Datum: 23 februari 2024

Prachtig park
Huisjes zijn prima opgeknapt
Strand op loopafstand

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024

Prima weekje weg!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Zwembad
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024

Tijdige informatie en toesturen van keycard waardoor het mogelijk was om meteen naar het vakantieverblijf te gaan , zonder eerst te hoeven aanmelden bij receptie. Geldt ook voor het uitchecken.
Prachtige ligging van het park ten opzichte van de zee en Domburg.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024

Slechte wifi. Chalet is erg gehorig hoor het lopen of stampen van de buren. Deurknop werkte niet hierdoor keycard ook niet.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    5
  • Vakantieverblijf
    5
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024

Ruime bungalow, mooi zwembad

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024

Locatie is en blijft top. Wellness oude meuk maar wel schoon, jacuzzis defect. Wel vervelend dat de brasserie en de snackbar gesloten waren.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    6
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    2
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.