Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Activiteiten

Baby- en peuterzwemmen

Iedere dinsdag- en woensdagochtend is er een baby- en peuterinstuif in het warmwaterbad van 09.30 tot 10.30 uur. In het zwembad zijn verschillende materialen aanwezig en we draaien een gezellig muziekje. Dit alles onder begeleiding van een deskundige instructeur. Meedoen kan met kinderen vanaf 3 maanden tot 4 jaar.

Fifty Fit

Fifty Fit is te vergelijken met gymnastiek in het water. De les vindt plaats in het warmwaterbad en staat onder begeleiding van een deskundige instructeur. In de les komen diverse mobiliserende, ontspannings- en vaardigheidsoefeningen aan bod, waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse materialen. Fifty Fit wordt in ondiep water gegeven, dit maakt het mogelijk dat u ook kunt deelnemen aan de lessen als u niet kunt zwemmen. Er wordt in een gezellige, en ontspannen sfeer gewerkt aan het soepel houden van spieren en gewrichten.

Een les Fifty Fit duurt 40 minuten en wordt gegeven op maandag om 10.00 uur en om 10.45 uur.

Reumazwemmen

Deze cursus is bedoeld voor mensen die in enig of meerdere mate last hebben van reuma. Net als de Fifty Fit lessen komen diverse mobiliserende, ontspannings- en vaardigheidsoefeningen aan bod, waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse materialen. In het warmwaterbad worden er oefeningen gegeven om de gewrichten en spieren te onderhouden. Tevens komen lenigheids- en krachtoefeningen aan bod. Dit alles onder begeleiding van een deskundige instructeur.

De les wordt gegeven op dinsdag van 10.30 tot 11.30 uur en op woensdag van 08.45 uur tot 09.45 uur. De les duurt 40 minuten. Voor en na de les is er gelegenheid om zelf in het warme water te zwemmen.

Aquafitness

Aquafitness is een vorm van training waarbij door lopen en spiergerichte oefeningen in het water uw conditie op peil gehouden of verbeterd wordt. Door het gebruik van verschillende oefenmaterialen en wisselende muziek wordt gezorgd voor de nodige variatie in de lessen. Het voordeel van Aquafitness is dat u traint zonder pezen, spieren en gewrichten overmatig te belasten, omdat u geen contact heeft met de bodem van het zwembad.

Een les Aquafitness duurt 40 minuten en wordt gegeven op vrijdag om 09.00 uur en donderdag om 19.30 uur.

Aquajoggen

Een variatie op de bovenstaande Aquafitness lessen. Bij het Aquajoggen worden de oefeningen in diep water uitgevoerd. Door middel van het dragen van een welbelt blijft u met uw hoofd boven water tijdens het uitvoeren van de oefeningen. Door deze manier van oefenen traint u zonder belasting van pezen spieren en gewrichten. Deze variatie is daardoor uitermate geschikt voor mensen met rugklachten.

Een les Aquajoggen duurt 40 minuten en wordt gegeven op maandag ochtend 09.00 uur.

Aqua power

Een intensieve workout gericht op conditie verbeteren en spierkracht vergroten. De les bestaat uit een mix van zwemvormen en oefeningen in en om het zwembad.

De les duurt 40 minuten wordt gegeven op dinsdagavond om 19.30 uur.

Algemene voorwaarden

Lees hier de algemene voorwaarden voor het aquasporten.

<