Vakantie Domburg

Op vakantie naar Domburg, in het mooie Zeeland. Deze vakantiebestemming heeft veel leuks voor u in petto. Niet alleen heeft Zeeland een hoog aantal zonuren, maar ook de prachtige stranden, de sportieve mogelijkheden, de fraaie natuur en de Zeeuwse gezelligheid kunt u hier allemaal vinden. Vakantiepark Hof Domburg heeft ook nog eens tal van faciliteiten voor vermaak voor alle leeftijden. Daarbij ligt het park aan de Noordzeekust en op loopafstand van het gezellige centrum van Domburg. Omringd met zoveel moois, worden vakanties in Domburg wel heel erg leuk.

Een vakantiepark met veel faciliteiten

Vanuit vakantiepark Hof Domburg kunt u werkelijk alle kanten op. Het strand van Domburg behoort tot de tien schoonste stranden van Nederland. Maar dan zijn er ook nog eens de fraaie duinen en bossen. Ideale plekken voor een prachtige wandeling of een mooie fietstocht tijdens uw vakantie in Domburg. Heeft u geen fiets meegenomen? Geen probleem, die kunt u gewoon op het park huren. Op het park vindt u nog veel meer faciliteiten. Zo zijn er diverse eetgelegenheden, een wellness & beautycentrum en ook een zwembad. Voor de kleintjes is er de speciale Kids Club met Koos Konijn en diverse indoor- en outdoor speelplekken. Voor de wat grotere kinderen is er de speciale ChillZone of de lasergame. Maar er valt nog veel meer te ontdekken. Een vakantie in Domburg is namelijk nooit saai.

Accommodaties voor een ontspannen vakantie

Toch kunt u tijdens vakanties in Domburg ook genieten van de rust en de ruimte. De verschillende typen accommodaties lenen zich hier uitstekend voor. Ze zijn stuk voor stuk luxe en comfortabel ingericht. Maar sommige accommodaties hebben net even wat meer. Zo zijn er bijvoorbeeld accommodaties voor maximaal 18 personen, accommodaties voor mindervaliden of kindvriendelijke accommodaties. Ook wat het type vakantieverblijf betreft heeft u een ruime keuze, u kunt bijvoorbeeld kiezen uit een bungalow, een vrijstaande lodge, een chalet of een safaritent. Zelfs met uw eigen tent of caravan komen is mogelijk op de camping van het vakantiepark.

De omgeving ontdekken tijdens vakanties in Domburg

Voor leuke uitstapjes zit u tijdens een vakantie in Domburg altijd goed. Laten we eens beginnen met Domburg zelf. Het gezellige centrum van Domburg heeft vele terrasjes en leuke winkels. Hier hangt altijd een goede sfeer. Maar een bezoek aan het historische stadje Veere is natuurlijk ook leuk. Voor de liefhebber van watersporten is het Veerse Meer zeker een aanrader. Maar ook het historische Middelburg is leuk om te bezoeken, net zoals de Oesterij Yerseke. En het hele gezin kan een fantastische dag beleven in het educatieve attractiepark Neeltje Jans. En natuurlijk mogen we het heerlijke strand niet vergeten. Hier zit u zo dichtbij met uw accommodatie. Lekker relaxen in de zon of uitwaaien tijdens de koudere maanden. Het strand van Domburg is het hele jaar door leuk.