Vakantie Zeeland

De oudste kustplaats van Zeeland is het geliefde plaatsje Domburg. Een heerlijke plek voor een vakantie in Zeeland. Het plaatsje is pittoresk, maar ook mondain en het indrukwekkende dorp heeft de vakantieganger veel te bieden. Allereerst natuurlijk het heerlijke strand gecombineerd met de schitterende landschappen waar men allerlei outdoor sporten kan beoefenen, maar waar men ook gewoon kan genieten van de fraaie natuur en de pure zeelucht. Domburg was van oudsher een kuuroord en dat kan men er nog steeds doen. Het dorp grenst aan het schitterende natuurgebied de Manteling waar men heerlijk kan wandelen of fietsen.

De unieke sfeer van Domburg

Door de vele oude gebouwen heeft het dorp een pittoresk karakter ook al kan het er in de zomer redelijk druk zijn. Het gezellige centrum heeft veel terrasjes en leuke winkels. Hier vindt men de unieke sfeer die men tijdens vakanties in Zeeland altijd proeft. Al decennialang komen kunstenaars hier voor het schitterende licht en de bijzondere mix van duinen, bossen en zee. Maar ook al bent u geen kunstenaar, ook u kunt hier genieten van de omgeving en de vele zonuren die u tijdens een vakantie in Zeeland heeft. Behalve drukte en gezelligheid, kunt u hier altijd de rust en ruimte opzoeken, zo biedt een vakantie in Zeeland voor iedereen de juiste setting.

Genieten op loopafstand van de zee

Vakantiepark Hof Domburg ligt vlakbij het strand en dit strand behoort tot een van de tien schoonste stranden van Nederland. Uiteraard vindt u hier ook de Blauwe Vlag. Het vakantiepark is gunstig gelegen. Het ligt namelijk in Domburg, maar ook vlakbij Veere, Middelburg en Vlissingen. Het vakantiepark bestaat uit een deel met luxe villa’s, genaamd Buitenhof Domburg en op het andere deel vindt u de comfortabele bungalows, lodges en cottages. Er is ook een campinggedeelte, dus u kunt ook met eigen tent, camper of caravan komen. Door de vele faciliteiten is het vakantiepark ook een ideale plek voor gezinnen met kinderen. U vindt er een supermarkt, een zwembad, een wellness en beautycentrum. Maar u kunt hier ook gaan bowlen, een fiets huren of die belangrijke voetbalwedstrijd op FOX-sports in het café gaan kijken. Maar er zijn nog veel meer faciliteiten, zoals de vele sport- en spel faciliteiten en de Kids Club met de mascotte Koos Konijn. De WiFi op het park is gratis.

Wat maakt vakanties in Zeeland zo leuk?

Vakanties in Zeeland zijn eigenlijk voor iedereen leuk. Domburg heeft namelijk alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie en het sfeervolle vakantiepark Hof Domburg doet er nog een schepje bovenop. En alsof dat nog niet genoeg is, vindt u in de omgeving tal van mooie en leuke plekjes die de moeite waard zijn om een bezoek te brengen. Bijvoorbeeld de indrukwekkende Deltawerken en het bijzondere Deltapark Neeltje Jans. Dit zijn leuke uitstapjes voor alle leeftijden. Ook de Reptielen Zoo Iguana in het levendige Vlissingen, waar ook het muZeeum ligt. Bezoek ook eens het historische stadscentrum van Middelburg of het betoverende Veere. Veere is een plek die ook voor watersporters een paradijs is.