Weekendje weg Zeeland

Een weekendje weg in Zeeland is puur genieten van alles wat de omgeving te bieden heeft en dat is veel. Zeeland heeft namelijk sfeervolle dorpen, historische steden, een schitterende natuur en tal van sportieve mogelijkheden. Maar dat is nog niet alles. Zeeland heeft ook tal van schone stranden en heerlijke vakantieparken en vakantiepark Hof Domburg is zeker een aanrader. Een weekend weg in Zeeland wordt hier namelijk wel erg leuk met alles wat er te doen en te ontdekken valt. Daarnaast biedt de ideale locatie van het vakantiepark vele mogelijkheden voor de strandliefhebber, maar ook voor uitstapjes. Het park ligt in een natuurlijke omgeving op loopafstand van het gezellige centrum van Domburg.

Het sfeervolle Domburg en de prachtige natuur op loopafstand

Het vakantiepark ligt direct aan de Noordzeekust in de plaats Domburg. U kunt hier dus werkelijk alle kanten op. Of u gaat genieten van het schone strand of u wandelt naar het centrum van Domburg met zijn vele terrassen en winkels. Maar u kunt ook de natuur intrekken, het verrassende natuurgebied de Manteling ligt ook vlakbij. In de omgeving zijn veel prachtige wandelroutes en fietsroutes en u kunt de fietsen eventueel huren op het vakantiepark. Maar een weekendje weg in Zeeland is ook genieten op het vakantiepark zelf. Vakantiepark Hof Domburg heeft namelijk zoveel faciliteiten dat hier ook genoeg te doen valt.

Comfortabele accommodaties en kampeermogelijkheden

Tijdens een weekend weg in Zeeland is het natuurlijk altijd fijn als u een mooie en comfortabele accommodatie heeft. Die zijn er op het vakantiepark Hof Domburg genoeg. Het park is erg divers en bestaat uit verschillende delen. Er is een deel met comfortabele bungalows, een deel met luxe villa’s en landhuizen wat erg ruim opgezet is en een campingdeel. Voor ieder gezelschap is dus wel een geschikt vakantieverblijf te vinden. Daarnaast zijn er accommodaties die ingesteld zijn op mindervaliden of speciale kindvriendelijke accommodaties. De grootste accommodatie is geschikt voor maximaal 18 personen. Het vakantiepark heeft veel faciliteiten, waaronder een gratis sport- en animatieprogramma, een wellness & beautycentrum, een Kids Club met Koos Konijn en een zwembad. Maar er zijn ook nog tal van andere faciliteiten die een weekendje weg in Zeeland extra leuk maken.

Genieten van alles wat Zeeland te bieden heeft

Als u even wat anders wilt dan het vakantiepark dan is er een ruime keuze aan uitstapjes in de omgeving. Er zijn tal van bijzondere musea, zoals het MuZeeum in de levendige plaats Vlissingen of het Terra Maris in de voormalige orangerie van kasteel Westhove. Plaatsen zoals Vlissingen, Goes of Middelburg zijn sowieso aanraders. Met het hele gezin een dagje naar het Deltapark Neeltje Jans is ook zeker een bijzondere ervaring of lekker klimmen en klauteren in het klimbos Zeeuwse Helden. Bezoek ook eens het sprookjesachtige plaatsje Veere of ga watersporten aan het Veerse Meer. Lekker verse vis eten kunt u op vele plekken in Zeeland, maar voor oester proeven moet u toch eigenlijk naar de Oesterij in Yerseke. Genoeg te doen dus, maar vergeet vooral niet te genieten van uw weekend weg in Zeeland.